Skippy&Loewie blazen hun eerste kaarsje uit!

viering,chocoladeworkshop,stoma

 

In april was het weer zover. We hadden onze 2de uitstap met Skippy&Loewie. Ditmaal hadden we gekozen om te gaan bowlen in Antwerpen. We hadden een Dine & Bowl gereserveerd bij Lane12.

Bij aankomst, gezellig aperitieven, even bekomen van de rit en onze nieuwe leden verwelkomen en leren kennen. Al vanaf het eerste ogenblik zat de sfeer goed!
Iedereen voelde zich op zijn gemak en al snel begonnen de gesprekken bv. over ervaringen met het ziek zijn, het stomagebeuren en over ons dagelijks leven.
Van al dit praten kregen we honger; en zeker omdat we vlak naast het buffet zaten. Je zou voor minder zin krijgen om er aan te beginnen. Maar waar beginnen.
Het zag er allemaal zo lekker uit! 2 uur lang hebben we ons kunnen laten gaan, van de voorgerechten tot desserten. Altijd zalig om er aan te beginnen, zoveel eten rond ons… Maar dan kwam plots achteraf het gevoel dat we toch best wel teveel gegeten hadden.
Na onze 2 uur eten à volonté kwamen ze ons vertellen dat de bowlingbaan vrij was en wij ons spelletje konden starten. We konden het bowlen wel gebruiken om al die calorieën te verbanden! En de sfeer zat er enorm in! Altijd fijn als een groep zoveel plezier samen kan maken! De tijd vloog dus ook voorbij.

Samen hebben we beetje zitten brainstormen naar onze volgende activiteit, zodat Nieke en ik konden overleggen en beginnen plannen. De ene activiteit was nog maar net begonnen en we keken al uit naar onze volgende samenkomst!
Deze zomer bestaat Skippy&Loewie al 1 jaar en dat moeten we ook uiteraard vieren. We maken daarom onze activiteit extra speciaal. Noteer het alvast in jullie agenda want op 14 oktober gaan we ons laten verwennen met heerlijke chocolade. We gaan leren hoe we onze eigen pralines kunnen maken! Deze chocoladeworkshop zal doorgaan in Boutersem op 14 oktober in de voormiddag van half 10 tot half 1. Na deze workshop trakteren wij jullie op een gezellig etentje om samen nog wat bij te babbelen. Misschien kunnen er nog wat nieuwe ervaringen en ideeën gedeeld worden met elkaar. De plaats van het eten delen we later nog mee. Wegens beperkte plaatsen is inschrijven snel de boodschap. Hou dus je mailbox goed in de gaten, want de inschrijving gaat binnenkort van start.
Wij hopen alleszins dat we samen onze 1ste verjaardag kunnen vieren !

Tot snel!
Annelies & Nieke